Skip to content
Hjem
Sogn Jord- og Hagebruksskule Ressurssenter
  • Heim
  • Aktivitetar / kurs
  • Påmelding
  • Aktuelt
  • Prosjekt
  • Om oss
    • SJH-Ressurssenter
    • Kompetansenavet
      • Matkontaktar
      • Mathåndverk, Fagblad for matprodusentar
    • Prisar på mat og overnatting
  • Kontakt
  • Search
Hjem
Sogn Jord- og Hagebruksskule Ressurssenter
  • Search
  • Heim
  • Aktivitetar / kurs
  • Påmelding
  • Aktuelt
  • Prosjekt
  • Om oss
    • SJH-Ressurssenter
    • Kompetansenavet
      • Matkontaktar
      • Mathåndverk, Fagblad for matprodusentar
    • Prisar på mat og overnatting
  • Kontakt
Hjem » Arkiv » 25.02.-01.03. Mjølkeforedling, del 2
Arkiv

25.02.-01.03. Mjølkeforedling, del 2

Publisert 25. februar 2014

[påmeldingsskjema]

Last ned (PDF, 69KB)

Last ned (PDF, 259KB)

Du vil kanskje også like

Publisert 27. september 2012

27.09. Pløyekurs

Torsdag 27.september, kl 10 – ca kl 15 blir det pløyekurs med Kjell Mangerud (bildet), mentor fra Høgskolen i Hedmark, avd. Blæstad. […]

01.11. Konserveringsteknikkar frukt og bær
Publisert 1. november 2012

01.11. Konserveringsteknikkar frukt og bær

 

14.10. Matkonferansen 2011, Eidfjord
Publisert 14. oktober 2011

14.10. Matkonferansen 2011, Eidfjord

Sjå meir info her:  http://hardanger-matkulturfestival.no/

07.03 2019: Praktisk HMS-arbeid
Publisert 14. februar 2019

07.03 2019: Praktisk HMS-arbeid

All info og påmeldingslenke finn du her: https://vest.nlr.no/nyheter/2019/kurs-i-praktisk-hms-arbeid/

Innleggsnavigasjon

  • Forrige innlegg “Kjemper for øko-skole”
  • Tilbake til innleggslisten
  • Neste innlegg 03.-04.03. Kurs i forretningsutvikling og sal for mat- og opplevingsbedrifter, Flåm

© 2019 Sogn Jord- og Hagebruksskule Ressurssenter – Alle rettigheter

Designed with Customizr Pro