18.-20.10. Festivalen Norsk drikke 2012

Kompetansenavet Vest og Drikkefestivalen Norsk Drikke, Balestrand 18.-20. oktober, ynskjer med dette velkommen til eit spennade program for alle som produserer drikkevarer eller tenker på å foredle frukt og bær, lage øl eller andre drikker; sjå http://norskdrikke.no/program/

Kompetansenavet Vest vil spesielt tipse om workshop som vi har under festivalen der målsetting er å få oversikt over fruktvinar og korleis komme i gang med dette. Vi trur at mange serveringsbedrifter vil kunne tilby eigen drikke og eller samarbeide med produsentar om å få fram lokal smak og oppleving gjennom fruktvin og sider.

Lørdag 19. oktober kl. 11.00
Workshop:
Innføring i ulike fruktvintypar, kritiske punkt under setjing av sider og fruktvin.
Eivind Vangdal, dr scient Bioforsk Vest Ullensvang (på Ciderhuset)
kr. 350,- pr workshop.

Ta kontakt om de lurer på noko eller har andre spørsmål om foredling og produksjon basert på lokale råvarer.

Helsing
Aud Slettehaug
dagleg leiar kompetansenavet for lokal mat vest
tlf. 47 37 57 39
www.kompetansenavet.no
blogg: http://lokalmatkompetanse.blogspot.com/
Sogn Jord- og Hagebruksskule
tlf. 57 63 26 50