15.10. Konserveringsteknikkar – frukt og bær

Konserveringsteknikker, frukt og bærKursinfo. - konserveringsteknikkar, frukt og baer

Kurs for små næringsmiddel- og serveringsbedrifter. Lær å lage saft og sylte av lokale bær og hermetiser frukt sjølv til dessert og glede for gjesten.
God økonomi i å ha denne kunnskapen sjølv, lag ditt syltetøy til din restaurant og dine vaflar – det er ikkje så vanskeleg og tek heller ikkje lang tid.
Kari Støfringsdal går gjennom basisoppskrifter og metodar.

Meir informasjon om kursa finn du her.

KURSSTADAR

Sogn:   
Luster vidaregåande skule, Hafslo
Torsdag 23. september, kl. 09.30 – 17.00  (flytta frå 31.08. til 23.09.2010)

Kontaktperson: Gry Tokvam, tlf. 90594942
E-post: gry.tokvam@sfj.no

Voss:
Vestnorsk Kulturakademi, Voss
Tysdag 14.september, kl. 09.30 – 17.00

Kontaktperson: Sigrid Gjelland, tlf. 95172590
E-post: post@kulturakademi.no,  www.kulturakademi.no

Nordfjord:
Sandane næringshage, Sandane
Fredag 15. oktober, kl. 09.00 – 16.00

Kontaktperson: Sigmund Vereide, tlf. 900 70 848
E-post:  sariv@online.no

Kursavgift:
kr 600,-

Påmelding til kursa:
E-post:   paamelding.sjh@sfj.no,
Telefon: 57 63 26 50

Detaljerte program vert sendt ut etter påmelding.

Last ned (PDF, 432KB)