
Arrangementer Search and Views Navigation
oktober 2021
Konservering av rotgrønsaker, sursylting for kommersielt sal
Lenke til påmelding og meir informasjon finn du her
Les mer »november 2021
Kurs i lokal foredling av mjølk, del 1
Velkomen til kurs i lokal foredling av mjølk, del 1 08.-15. november 2021 på Sogn Jord- og Hagebruksskule (SJH) i Aurland! Lærarar er Pascale Baudonnel, Ragnhild Nordbø og Maria Ballhaus som…
Les mer »desember 2021
Førjulskvelds på Sogn Jord- og Hagebruksskule
Kjære sambygdingar og vener: Velkomen til førjulskveld på Sogn Jord- og Hagebruksskule! Onsdag 8. desember 2021, kl. 18.00-20.00 held me ope SJH-kjøken og inviterer med dette til førjulskvelds med varmt…
Les mer »januar 2022
Innføringskurs i ysting
Velkomen til innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel på Sogn Jord- og Hagebruksskule (SJH) Pris: 5.000 kr inkl. servering. Overnatting kjem i tillegg, og du må finne dette og bestille sjølv…
Les mer »februar 2022
Kurs i lokal foredling av mjølk, del 1
Velkomen til kurs i lokal foredling av mjølk, del 1 28. februar - 7. mars 2022 på Sogn Jord- og Hagebruksskule (SJH) i Aurland! Lærarar er Pascale Baudonnel, Ragnhild Nordbø…
Les mer »april 2022
Innføringskurs i ysting
Velkomen til innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel på Sogn Jord- og Hagebruksskule (SJH) Program Kurspris: kr 5.000 kr inkl. servering (overnatting kjem i tillegg) Påmelding til kurset gjer du…
Les mer »