Laster inn visning.
Sist avholdte Arrangementer
Grunnmodul foredling mjølk med Yves Gaüzere og Pascale Baudonnel
Velkommen til grunnmodul foredling mjølk. Du får innføring i kremost, kvitmuggost, blåmuggost, halvfastost og fastost. Kurset går over ei heil veke der ein ystar på føremiddagen og har teori om ettermiddagen. Kurset […]
Fagdag kjøtkvalitet
Velkomen til fagdag om kjøtkvalitet onsdag 29. mars. Du får lære om kjøtkvalitet, måling, holdbarheit, mørning, prosessering, kommunikasjon av raudt kjøt og sal. Les meir her.
Innføringskurs i ysting, 16.01.-20.01.2023
Sogn Jord- og Hagebruksskule Skulevegen 24, AurlandVelkomen til innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel på Sogn Jord- og Hagebruksskule (SJH) Pris: kr 5.000 (inkl. middag og kveldsmat) Overnatting kjem i tillegg, og du må sjølv bestille […]
kr5100