Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Kurs i lokal foredling av mjølk, del 1

Velkomen til kurs i lokal foredling av mjølk, del 1

08.-15. februar 2021 på Sogn Jord- og Hagebruksskule (SJH) i Aurland!

Lærarar er Pascale Baudonnel, Ragnhild Nordbø og Maria Ballhaus som alle har solid kompetanse og lang erfaring med ysting og undervising.

Du bør ha teke innføringskurset i ysting eller ha tilsvarande erfaring for å vere med. Ta kontakt om du er usikker!

Pensum på kurset er bok «Ysting». Om du ikkje har boka frå før, kan du kjøpe ho i gardsbutikken på SJH når du kjem, eller i forkant via Fagbokforlagets nettbutikk her.

Pris: 8800 kr inkl. servering av lunsj.

Overnatting kjem i tillegg, og du må finne dette og bestille sjølv ved hjelp av t.d. www.booking.com eller www.airbnb.com.

Spørsmål? Ta kontakt på 57 63 71 00 eller paamelding.sjh@vlfk.no

Påmelding til kurset gjer du her   Frist for påmelding: 18. januar 2021

Avmelding etter 29. januar belastast med 50 % av kursavgiften.

Førebels program