- Dette arrangement har allerede funnet sted.
Kurs i lokal foredling av mjølk, del 1
Velkomen til kurs i lokal foredling av mjølk, del 1
08.-15. februar 2021 på Sogn Jord- og Hagebruksskule (SJH) i Aurland!
Lærarar er Pascale Baudonnel, Ragnhild Nordbø og Maria Ballhaus som alle har solid kompetanse og lang erfaring med ysting og undervising.
Du bør ha teke innføringskurset i ysting eller ha tilsvarande erfaring for å vere med. Ta kontakt om du er usikker!
Pensum på kurset er bok «Ysting». Om du ikkje har boka frå før, kan du kjøpe ho i gardsbutikken på SJH når du kjem, eller i forkant via Fagbokforlagets nettbutikk her.
Pris: 8800 kr inkl. servering av lunsj.
Overnatting kjem i tillegg, og du må finne dette og bestille sjølv ved hjelp av t.d. www.booking.com eller www.airbnb.com.
Spørsmål? Ta kontakt på 57 63 71 00 eller paamelding.sjh@vlfk.no
Påmelding til kurset gjer du her Frist for påmelding: 18. januar 2021
Avmelding etter 29. januar belastast med 50 % av kursavgiften.