Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Kurs i lokal foredling av mjølk, del 1

9. november kl.08:00 - 16. november kl.17:00

09.11.2020 kl. 09:00 – 16.11.2020 kl. 16:00

 

Velkomen til kurs i lokal foredling av mjølk, del 1

9.-16. november 2020 på Sogn Jord- og Hagebruksskule (SJH) i Aurland!

Lærarar er Pascale Baudonnel, Ragnhild Nordbø og Maria Ballhaus som alle har solid kompetanse og lang erfaring med ysting og undervising.

Du bør ha teke innføringskurset i ysting eller ha tilsvarande erfaring for å vere med. Ta kontakt om du er usikker!

Pensum på kurset er bok «Ysting». Om du ikkje har boka frå før, kan du kjøpe ho i gardsbutikken på SJH når du kjem, eller i forkant via Fagbokforlagets nettbutikk her.

Pris: 8800 kr inkl. servering.

Overnatting kjem i tillegg, og du må finne dette og bestille sjølv ved hjelp av t.d. www.booking.com eller www.airbnb.com. Skulen har og nokre ledige rom.

Spørsmål? Ta kontakt på 57 63 71 00 eller paamelding.sjh@vlfk.no

Påmelding til kurset gjer du her   Frist for påmelding: 15. oktober 2020

Avmelding etter 26. oktober belastast med 50 % av kursavgiften.

Førebels program:

Detaljer

Start:
9. november kl.08:00
Slutt:
16. november kl.17:00