SJH sitt kjøken har serveringsmerket i gull frå Debio – det vil seie at meir enn 90 % av maten er økologisk. For den rette kokken kjem det no ein unik sjanse til å jobba med eit stort mangfald av utsøkte råvarer rett frå garden. Skulen har ein 100 % stilling ledig for kokk med fokus på mathandverk frå jord til bord.
Ansvars- og arbeidsområde
- Administrasjon og drift av økologisk kjøken
- Nytte og vidareforedle gardens produkt frå råvare til servering
- Arbeidsorganisering for andre tilsette knytt til matlaging og drift av internat
- Matfagleg samarbeid mellom kjøken, gard og undervising
Krav til utdanning og praksis
- Relevant fagleg utdanning
- Kunnskap om ernæring og vegetarmat
- Relevant arbeidserfaring innafor fagområdet
- Fagleg interesse for økologisk landbruk og lokal matkultur
Ønska personlege eigenskapar
- Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
- Relevant arbeidserfaring
- Interesse for matfagleg utviklingsarbeid
- Meistra norsk skriftleg og munnleg
For stillingane gjeld:
- Løn etter gjeldande regulativ
- Fylkeskommunale tilsetjingsvilkår
- Hjelp til å skaffe bustad og flytteutgifter vert dekka etter gjeldande reglar
- Gode pensjons- og forsikringsvilkår
- 6 månaders prøvetid
Den som blir tilsett må legge fram politiattest av nyare dato, jf. Opplæringslova §10-9.
Interesserte er velkomne til å ta kontakt med rektor Aksel Hugo, tlf. 479 70 862
Søknad med fullstendig CV skal sendast elektronisk via denne lenka.
Vitnemål og attestar skal leggast fram ved eventuelt intervju.
Søknadsfrist: 17. april 2019
Om arbeidsgiver:
Sogn Jord- og Hagebruksskule (SJH) ligg sentralt i Aurland kommune – ein vidaregåande skule med landsline i økologisk landbruk med plass til 52 elevar fordelt på Vg2 Landbruk og gartnarnæring, økologisk og Vg3 Landbruk, økologisk. Eit allsidig økologisk drive skulegardsbruk er sentralt i undervisinga, med produksjon av frukt, grønsaker, kjøt og mjølkeprodukt. Skulen har gartneri, gardsbutikk, internat, ulike typar foredlingslokale og Ressurssenter (oppdrag, kurs og fagleg utviklingsarbeid). For meir informasjon sjå sjh.no.